Links

Joseph Gallacher: Foto/Musik.  Josephs kontaktinformation.

The Julemarked (Nykøbing F.): Siden 2011 en ny Julemarked hvor man kan finde alt fra kunsthåndværk, smykker til lækre fødevare og juletræer.  Hele weekenden vil der være musik happenings med unge talenter.  Til børnene er der gratis risengrød, klappedyr og kreativt værksted med selveste julemanden.

den lille turisme (Lolland / Falster): Et netværk af mennesker, der på en eller anden måde med deres erhverv naturligt henvender sig til turister (Gallerier, Kunsthåndværk, Gårdbutikker, Overnatning, Spisesteder, Aktiviteter).

Åbne Atelierdøre Nordfalster Kunstnere og kunsthåndværkere på Falster åbner deres atelierer for publikum. Deltagerne er til stede for at fortælle om deres arbejde. Anden weekend i august.

Den Gamle Købmandsgaard i Gedser (Falster): Permanent udstilling og salg.
Den Gamle Købmandsgaard i Gedser er for alle, der holder af dansk kunsthåndværk. På de ikke mindre end 800 kvadratmeter har 12 kunsthåndværkere udstilling og salg. Her finder man blandt andet almuemaling, uld, filt, pileflet, smykker, lys, trævarer, læder, glas og ikke mindst keramik fra stedets eget værksted -Radbjerg Keramik.

Kunstforeningen "RAVNEN" Ravnsborg Kunstforening RAVNENs medlemmer er spredt over hele Lolland-Falster. Mange er udøvende kunstnere og kunsthåndværkere, der gerne tager imod besøg efter aftale - og der er gallerier, der har åbent i sommerperioden.

Elisabeth Zdyb malerier - gæst til Åbne Atelierdøre Nordfalster 2009

Lokalhistorisk Forening for Nordfalster:Lokalhistorisk Forening for Nordfalster er en støtteforening til Lokalhistorisk Arkiv for Nordfalster.